Expertiză contabilă și fiscală

Expertiză contabilă și fiscală

Atunci când aveți controale fiscale, este cel mai bine să apelați la ajutorul unor contabili cu experiență, cum sunt cei pe care vi-i oferim la Social Accounting.

Expertiza contabilă și fiscală este o activitate de cercetare, efectuată de un specialist în domeniul contabil, care are calitatea de expert, cu scopul de a stabili adevărul într-o anumită situație, sau litigiu.

Consiliem firmele aflate în litigii cu autoritățile fiscale române, apărute că urmare a inspecțiilor fiscale efectuate sau ca urmare a controalelor efectuate.

Cabinetul nostru este autorizat C.E.C.C.A.R. să efectueze expertize fiscale și expertize contabile judiciare, în cauze civile și penale, precum și expertize extrajudiciare, la solicitarea dumneavoastră.

Oferim expertiză contabilă și fiscală, adaptată fiecărui client, iar în acest sens facem oferte personalizate, croite pe profilul și necesitațile fiecărei comapanii și le negociem în mod individual.

Puteți apela la Social Accounting pentru următoarele servicii:

  • expertiza contabilă
  • expertiza contabilă amiabilă
  • efectuarea de expertize contabile la cerere, în condițiile prevazute de lege

Inspecțiile fiscale vă pot da bătăi de cap și crea situații tensionate, chiar și atunci când compania dumneavoastră nu are nimic în neregulă.

Pentru a vă elibera de acest stres, vă stăm la dispoziție cu serviciul nostru de expertiză contabilă și fiscală.

Nu ezitați să ne cereți ajutorul în orice problema fiscală, urmând pagina de contact.