Despre Noi

Servicii de contabilitate București

Social Accounting Independent

Profosioniști dedicați îmbunătățirii relației dintre contabil și echipa de management!

irina-Irina Dimintei - Contabilitate Bucuresti - Firma de contabilitate contabilitate bucuresti
Pe baza experienței acumulate oferim

SOLUȚII PROFESIONALE

Firma noastră de contabilitate a fost creată în 2014, și de atunci până în prezent am asistat peste 100 de firme să își îndeplinească îndatoririle contabile și fiscale.

Suntem specializați în servicii de contabilitate pentru companii mijloci și mari, dar oferim suport contabil și start-up-urilor aflate la început de drum.

Suntem o echipă tânără, dar foarte pasionată de munca noastră, de aceea clienții pe care îi avem revin contant la noi, după prima colaborare.

Apreciem prieteniile business și ne desfăsurăm activitatea conform unor standarde etice deosebite, pentru că înțelegem că în spatele oricărei firme se află antreprenori dedicați, ca și tine!

Îți susținem spiritul întreprinzător și abia așteptăm să te întâmpinăm cu soluții intuitive, dar și inovatoare, pentru ca businessul tău să fie unul de succes.

Educația financiară și economică face parte din arsenalul nostru forte de servicii și o oferim gratuit, ca un bonus. Pentru că dorim ca toți clienții noștri să înțeleagă termeni de speciliate precum ”profit, dividende, impozit pe profit/venit, salariu brut/salariu net, cheltuieli deductibile/nedeductibile, balante trimestriale” etc.

Alocăm tot timpul necesar acestui proces de educație financiară specifică firmelor, încât administratorul unei companii să ne înțeleagă limbajul când ne întâlnim, online sau la sediul nostru din București.

De asemnea, oferim pregătire și îndumare asupra comunicării adecvate ce trebuie avute în cazul unui control al unei unități fiscale, încât situațiile de acest gen să nu devină momente tensionate pentru cei supuși controlului.

Considerăm că România este o țară cu un potențial de dezvoltare deosebit în mediul de afaceri interne și externe, dar și cu un cadru legislativ favorabil acestei dezvoltări.

Lumea întreagă are nevoie de mai mulți antreprenori și dezvoltatori privați, iar noi, în calitate de contabili, dorim să îți fim parteneri în reușită și în promovarea brandului personal, sau chiar național.

În cazul în care alegi să colaborezi cu noi, contabilul tău îți va spune cât TVA vei plăti, ce taxe vei plati și câte.

Vei ști ce profit rezultă la sfârșitul trimestrului fiscal, ce cheltuieli sunt deductibile și care dintre ele nu sunt deductibile.
Deasemenea, vei afla ce trebuie să știi când vrei să derulezi tranzacții cu un partener dintr-o țară a Uniunii Europene etc.

În timp ce contabilul tău îți face ”temele” și se ocupă de atribuțiile tale contabile și fiscale, tu vei avea oportunitatea să îți dezvolți afacerea și nu vei mai pierde timp căutand ce s-a mai schimbat sau ce a mai apărut nou în legislația fiscală.

SĂ FACEM CUNOȘTINȚĂ

contabilitate bucuresti
Expert contabil

Irina Dimintei

contabilitate bucuresti
Contabil

Larisa Andrei

contabilitate bucuresti
Contabil

Andreea Gheorghe

Nu ezita să ne contactezi

SUNTEM LA DISPOZIȚIA TA